Domain Hosting İndirim Kodları Aralık 2023

domain hosting indirim kodları

Domain Hosting İndirim Kodları Aralık 2023

Aşağıda yer alan domain ve hosting indirim kodları veya kampanyalar ile aralık 2023 ayı içerisinde yapacağınız domain ve hosting alışverişlerinizi ciddi indirim oranları ile yapabilirsiniz. Her bir şirketin bu aya özel başlattığı kampanya veya indirim kodlarını indirim oranları gibi detayları ile birlikte görebilirsiniz.

SQUARESPACE İndirim Kodları ve İndirim Kampanyaları

Squarespace öğrenci olduğunu ıspatlayan kullanıcılarına hosting planlarında yüzde 50 indirim sağlıyor. Bunun yanısıra Squarespace domain yenileme için indirim kodu bulunmamaktadır.

GODADDY indirim Kodları ve İndirim Kampanyaları

Godaddy bu ay herhangi bir indirim kodu yayınlamadı. Domain yenileme için de bir indirim kodu bulunmamaktadır. Bununla birlikte bazı hosting ürünlerinde yüzde 50’ye varan indirim kampanyası bulunmaktadır.

NAMECHEAP İndirim Kodları ve İndirim Kampanyaları

Namecheap domain transferi için indirim kodu : BFCMTR23 (yüzde 43 indirim uygular)

Namecheap domain kayıt için indirim kodu: BFCMTLD23 (com, net, org domain kayıtlarında yüzde 72’ye kadar indirim uygular)

Namecheap hosting planlarında da çeşitli indirim kampanyaları mevcuttur. ilk ay ücretsiz başlangıç paketinin yanısıra stellar paylaşımlı hosting ayda 1.98 USD fiyatla müşterilere sunuluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir